loading...
ترنم نفس
لایو بازدید : 6 سه شنبه 16 مهر 1392 نظرات (0)

نه عزیزان جنبه داشته باشید. این فقط و فقط برای استقلالی های عزیزه. عیب نداره بالاخره یکی هم پیدا میشه برای تیم شما آستین بالا بزنه.


لایو بازدید : 7 سه شنبه 16 مهر 1392 نظرات (0)

بی هیچ صدائی می آیند


زمانی که نمی دانی


در دلت یک مزرعه آرزو می کارند و…


بی هیج نشانی از دلت می گریزند


تا تمام چیزی که به یاد می آوری


حسرتی باشد به درازای زندگی


چه قدر بی رحمند رویاهـا

لایو بازدید : 33 دوشنبه 15 مهر 1392 نظرات (0)

به سراغ من اگر می آیید

پشت هیچستانم

پشت هیچستان رگ های هوا پر قاصد هایی است

که خبر می آرند از گل وا شده ی دورترین نقطه ی خاک

پشت هیچستان چتر خواهش باز است

تا نسیم عطشی در بن برگی بدود

زنگ باران به صدا می آید

آدم اینجا تنهاست

و در این تنهایی سایه ی نارونی تا ابدیت جاریست

به سراغ من اگر می آیید

نرم و آهسته بیا یید که مبادا ترک بردارد چینی نازک تنهایی من

 


لایو بازدید : 7 دوشنبه 15 مهر 1392 نظرات (0)
نخستین روز از ماه مبارک ذی‌الحجه، سالروز پیوندی آسمانی است که دیگر هیچ گاه مانند آن در تاریخ تکرار نشد.

در تاریخ ازدواج علی (ع) و حضرت زهرا (س) اختلاف است و کسی که قدیمی‌ترین تاریخ را نقل کرده، یعقوبی می‌باشد که نوشته است: رسول‌الله دو ماه پس از ورود به مدینه حضرت زهرا (س) را به تزویج حضرت علی (ع) در آورد؛ این در حالی بود که گروهی از مهاجرین وی را از رسول‌الله (ص) خواستگاری کرده بودند و هنگامی که رسول خدا (ص) وی را به حضرت علی (ع) تزویج کرد، گِله کردند و آن حضرت فرمودند: "من فاطمه را به علی تزویج نکردم، بلکه خدا او را به علی تزویج کرد".

از ابتدای خلقت علی(ع) و فاطمه(س) برای هم آفریده شدند

در روز اول آخرین ماه قمری حضرت علی بن ابی‌طالب علیه السلام، پیشوای پارسایان با حضرت فاطمه بنت محمد(ص)، برترین بانوی جهان پیمان عشق بست و خدا، والاترین فرستاده خویش را بر این پیمان گواه گرفت. برکت این ازدواج، عمری به گستردگی آفتاب دارد؛ هم چنان که یاد و نام آن در تاریخ برای همیشه ماندگار شد که امروز نیز جهان از پرتو انوار رحمت و عنایت تنها باقیمانده از دامان حضرت زهرا(س) زندگی می‌کنند.

کمالات بی شمار برترین بانو

فاطمه علیهاالسلام به 9 سالگی رسیده بود. رشد جسمانی مناسب آن حضرت و رشد و کمال عقلی بانوی فضیلت‌ها، سبب شده بود که با وجود کمی سن، گوی سبقت از همه برباید و یکه تاز میدان فضیلت‌ها گردد. ایمان والا، پارسایی بی نظیر، آگاهی، ذهن سرشار و هوش فراوان و نیز بهره مندی از زیبایی، وی را از همه دختران دیگر ممتاز ساخته بود. توجه و مهرورزی بی پایان رسول خدا(ص) نیز بر امتیازات ایشان افزوده بود. کمالات بی شمار فاطمه علیهاالسلام، دختر محمد(ص) آخرین فرستاده خدا باعث شد تا سرشناسان شهر، به رسم دیرین عرب او را از پیامبر خواستگاری کنند.

علی(ع) خواستگار دختر رسول خدا(ص) در خانه پیامبر

هنگامی که حضرت علی علیه السلام برای خواستگاری فاطمه علیهاالسلام رفت، پیامبر در خانه ام سلمه بود. علی علیه السلام در زد. ام سلمه پرسید: کیست؟ قبل از پاسخ خواستگار، پیامبر دستور داد: «در را باز کن و بگو داخل شود. کسی پشت در است که محبوب خدا و رسول است». علی علیه السلام وارد شد، سلام کرد و در حضور رسول خدا صلی الله علیه و آله نشست. چشمان خود را بر زمین دوخت. شرم از پیامبر صلی الله علیه و آله مانع گفتن خواسته‌اش می‌شد. پیامبر صلی الله علیه و آله که خود علی علیه السلام را بزرگ کرده و از روحیات او باخبر است، سکوت را شکست و فرمود: «می‌بینم برای حاجتی اینجا آمده‌ای. خواسته‌ات را بر زبان آور و آنچه در دل داری بازگو که خواسته‌ات پیش من پذیرفته است».

جریان خواستگاری چگونه اتفاق افتاد؟

علی علیه السلام که برای خواستگاری دختر پیامبر به خانه ایشان رفته بود، با سخنانی شیرین خواسته‌اش را چنین بازگو کرد: «پدر و مادرم فدای شما، وقتی خردسال بودم مرا از عمویتان ابوطالب و فاطمه بنت اسد گرفتید. با غذای خود و به اخلاق و منش خود بزرگم کردید. نیکی و دل سوزی شما درباره من از پدر و مادرم بیشتر و بهتر بود. تربیت و هدایتم به دست شما بوده و شما ای رسول خدا به خدا سوگند ذخیره دنیا و آخرتم می‌باشید. ای رسول خدا! اکنون که بزرگ شده‌ام، دوست دارم خانه و همسری داشته باشم تا در سایه انس با او، آرامش یابم. آمده‌ام تا دخترتان فاطمه را از شما خواستگاری کنم. آیا مرا می‌پذیرید؟» چهره پیامبر چون گل شکفته شد. گویا انتظار این لحظه را می‌کشید. خوشحال شد، ولی جواب قطعی را برعهده فاطمه علیهاالسلام گذاشت. پیامبر ماجرای خواستگاری پسر عموی خویش،علی را برای دخترش بازگو کرد و فرمود: «دختر عزیزم! تو علی را خوب می‌شناسی و به سابقه ایمان و خویشاوندی و فضیلت و پارسایی او آگاهی داری. من همیشه آرزو داشتم تو را خوشبخت کنم و به عقد کسی درآورم که بهترین مرد روی زمین است. آیا راضی هستی همسر علی باشی؟» فضای اتاق لحظاتی غرق در سکوت بود؛ سکوت از سر حیا. فاطمه ساکت ماند و چیزی نگفت. نغمه تکبیر پیامبر بلند شد: «اللّه اکبر! فاطمه راضی است. سکوت او نشانه رضایت اوست». واکنش فاطمه علیهاالسلام در برابر خواستگاران قبلی، برگرداندن چهره و اظهار ناراحتی بود، اما این بار با سکوت خود صد سخن گفت و روی خود را هم بر نگرداند. آن حضرت نزد علی(ع) که در انتظار پاسخ بود برگشت و رضایت فاطمه(س) را خبر داد.

مراسم ساده اما زیبای خطبه عقد

برای اجرای خطبه عقد،علی علیه السلام به دستور پیامبر به مسجد رفت. همچنین پیامبر(ص) به بلال دستور داد که مهاجر و انصار را در مسجد گرد آورد. پس از مدت کوتاهی همگی در مسجد جمع شدند. پیامبر بر منبر مسجد نشست و در حضور شاهدان، خطبه عقد برترین بانوی اسلام را در مسجد مدینه جاری فرمود. سپس برای عروس و داماد دست به دعا برداشت و فرمود: خداوند برای شما مبارک گرداند و اجتماعتان را پاینده بدارد.

مهریه زهرا(س) الگویی برای پیوندهای امروزی

پیامبر گرامی اسلام (ص) ازدواج دخترش را به ساده‌ترین و راحت‌ترین شیوه انجام داد تا برای همه جوانانی که در آستانه زندگی مشترک هستند، سرمشق نیکویی باقی بماند. مهریه 500 درهمی برای فاطمه علیهاالسلام مهتر زنان نیز، به همین هدف صورت گرفت. در روایات، افزون بر این مهریه که جنبه مادی و مالی دارد، مهریه‌های معنوی دیگری نیز برای آن بانوی بزرگ گفته شده است. در روایتی می‌خوانیم که حضرت زهرا علیهاالسلام از پدر تقاضا کرد که آن حضرت از خدا بخواهند تا مهریه‌اش را شفاعت از مسلمانان گناهکار قرار دهد. این خواسته حضرت مستجاب شد و فاطمه علیهاالسلام شفیع و واسطه بخشش گناهکاران قرار گرفت.

درس‌هایی از ازدواج حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع) برای خانواده‌ها

نگاهی به نحوه آشنایی، خواستگاری، ازدواج، مهریه و مراسمات مربوط به پیوند انسان‌های بزرگ و معصوم بسیار مهمتر از خود آن اتفاق است. یکی از این پیوندها، ازدواج حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) به عنوان برترین بانوان و مردان عالم هستند و یادآوری این مناسبت در هرسال در واقع تذکر و یادآوری الگوها و معیارهایی است که در زندگی آنان برای ما به ویژه برای نسل جوان است.

در جریان ازدواج آن دو بزرگوار که به فرموده حضرت رسول(ص) خداوند فاطمه را به ازدواج علی در آورد نکات بسیار مهم آموزشی و الگویی وجود دارد که از آن جمله می‌توان به؛ کفو و همتا بودن، خواستگاری بدون واسطه، قناعت، دوری از اشرافی گری و تجملات، سخت نگرفتن بر همدیگر، ملاک قراردادن معیارها و خصوصیات معنوی و دینی و اخلاقی، مهریه پایین، بنا کردن زندگی بر پایه محبت و عشق واقعی از روی شناخت، حجب و حیا و... اشاره کرد. به این خاطر است که یک پیوند با این ویژگی‌ها پیوند آسمانی لقب می‌گیرد که رضایت خدا و رسول خدا(ص) در آن وجود دارد


لایو بازدید : 7 دوشنبه 15 مهر 1392 نظرات (0)

اصفهان - خبرگزاری مهر: بیش از دو ماه از راه اندازی نخستین کانون نخبگان شعر استان اصفهان بر اساس رویکرد تکمیل چرخه سیاست گذاری فرهنگی و هنری کشور و با هدف معرفی استعدادهای ادبی به جامعه می گذرد و حال ادب دوستان نصف جهان را با این سوال مواجه کرده که آیا این انجمن قادر خواهد بود،شاعران کلاسیک و نو را بر سر یک خوان گرد آورد.

به گزارش خبرنگار مهر، عضو شورای تخصصی کانون نخبگان شعر استان معتقد است: اصفهان با سابقه تاریخی و فرهنگی درخشان تاکنون پایگاهی برای شاعران نو اندیش نداشته اما با راه اندازی این کانون، اصفهان در آینده ای نزدیک به شرایطی مطلوب، می رسد.

حمیدرضا وطن خواه در پاسخ به این سوال که آیا کانون نخبگان شعر استان اصفهان می تواند به جدال همیشگی شاعران جوان و پیشکسوت بر سر کهنه و نو پایان دهد یا خیر؟ افزود: اعضای این کانون به هیچ وجه، درگیری کهنه و نو نخواهند داشت و هر شعری بر اساس مکتب خود بررسی می شود.

 این شاعر پیشکسوت با اشاره به اینکه شاعران حاضر در جلسات شعری این کانون اختلافی از نظر زبان شعری کهنه و یا نو با یکدیگر نخواهند داشت، اظهار داشت: تمامی اشعار شاعران در هر سبک و با هر زبان شعری توسط کارشناسان شعر و ادبیات نقد می شود.

وی درخصوص لزوم ایجاد کانون نخبگان شعر استان در اصفهان ادامه داد: تمامی شاعران جوان یا نوپای استان باید در مرکزی گرد یکدیگر جمع شوند تا به این نحو به راحتی قابل دسترس باشند. در گذشته پیدا کردن شاعری که در کنگره ای حائز رتبه می شد، بسیار دشوار بود اما با راه اندازی این کانون، دسترسی به شاعران موفق در جشنواره ها بسیار ساده تر است.

بعضی از شاعران اصفهانی، حضور این کانون را نمی پذیرند

وطن خواه با اشاره به اینکه در ظاهر حضور کلاسیک سراها در کانون نخبگان شعر استان اصفهان پررنگ تر به نظر می رسد ، بیان داشت: بعضی از شاعران اصفهانی بر اساس نوع تفکراتشان، این کانون را نمی پذیرند یا قصد مخالفت با آن را دارند.

وی افزود: در این خصوص نمی توان شفاف تر صحبت کرد اما به هر جهت باید گفت بعضی از شاعران، باور و اعتقاد خاص خودشان را از شعر دارند که حضور چنین مرکزی را نمی پذیرند. همچنین شاعران سپید سرای بسیار موفقی نیز در استان اصفهان وجود دارند که بعضی از آنها علاقه ای به حضور در کانون نخبگان شعر استان ندارند.

عضو شورای تخصصی کانون نخبگان شعر استان اصفهان با تاکید بر اینکه یکی از اهداف اساسی کانون نخبگان شعر استان اصفهان، معرفی و استعدادیابی شاعران موفقی است که تریبونی در دست ندارند، گفت: شاعران پیشکسوت به واسطه داشتن تریبون و امکانات بسیار، نیازی به حمایت این مرکز ندارند. به عبارت دیگر در این کانون، شعر امروز در نظر گرفته می شود، جدا از اینکه شاعری بسیار کم سن و سال یا نود ساله باشد.

وی درخصوص چگونگی ورود اعضا به کانون نخبگان شعر استان اصفهان بیان داشت: اعضا به مرور زمان انتخاب و به این مرکز، دعوت می شوند. همچنین در نوع انتخاب آنها دقت بسیاری می شود به نحوی که افرادی آینده دار و با تفکراتی نزدیک به یکدیگر به این کانون فراخوانده می شوند.

وطن خواه با تاکید بر لزوم حمایت حوزه هنری از کانون نخبگان شعر استان اصفهان افزود: اعضای این کانون، شاعرانی آینده دار هستند و این افراد باید در طولانی مدت و به نحوی مطلوب توسط مسوولان حمایت شوند.

کانون نخبگان شعر استان اصفهان؛ آشتی بین کلاسیک و نو

همچنین عباس شاه زیدی (خروش)، یکی دیگر از اعضای شورای تخصصی کانون نخبگان شعر استان اصفهان گفت: هدف از راه اندازی این کانون، آشتی بین کلاسیک و نو است و در جلسات شعری بر روی این نکته، بسیار تاکید می کنیم.

وی با اشاره به اینکه در کانون نخبگان شعر استان اصفهان به نحوی منحصر بر روی سبک های نو یا کلاسیک تمرکز نخواهیم داشت، افزود: تمامی شاعران نخبه استان و به عبارتی برگزیدگان جشنواره های کشوری، جدای از کلاسیک سرا یا نوپرداز بودن در این کانون گرد یکدیگر جمع خواهند شد.

عضو شورای تخصصی کانون نخبگان شعر استان اصفهان ادامه داد: در جلسات شعری این کانون، هر هفته مباحثی در رابطه با ادبیات نو مطرح شده و تمامی شاعران با هر نوع دیدگاهی، مجاز به ابراز عقیده خواهند بود.

وی در این خصوص اظهار داشت: معتقد هستیم که جلسات شعری این کانون باید از حالت سنتی خارج شود. به عبارت دیگر باید فراتر از سیستم رییس و مرئوسی، تمامی شاعران را در جایگاه خود محترم دانسته و برای عقاید، و نظریات و نقدهای آنها ارزش قایل شویم.

تردید شاعران و اعتمادسازی کانون نخبگان شعر استان اصفهان

شاه زیدی با بیان اینکه در ابتدا شاعران با تردید نسبت به کانون نخبگان شعر استان اصفهان، برخورد می کردندو به نوعی نمی توانستند، اعتماد کنند، افزود: اکنون با اعتماد سازی های انجام شده توسط این کانون، نزدیک به هفتاد تا هشتاد درصد شاعران اصفهانی به این مرکز جذب و علاقه مند شده اند.

وی اظهار داشت: اکنون شرایط کانون نخبگان شعر استان اصفهان به نحوی نیست که تمامی شاعران اصفهانی را برای حضور در جلسات شعری بپذیرد به دلیل اینکه افرادی درصدد برهم زدن اعتماد سازی این کانون هستند. بعضی از افراد تنها منتقد بوده و به دنبال ترویج دیدی منفی در رابطه با کانون نخبگان شعر استان اصفهان هستند.

عضو شورای تخصصی کانون نخبگان شعر استان اصفهان درپایان بیان داشت: افرادی به این مرکز دعوت می شوند که به واقع برای ادبیات کشور دلسوز و خدمتگزار آن هستند. در این خصوص باید گفت مجال خطر کردن وجود ندارد و در این زمینه، بسیار با احتیاط جلو خواهیم رفت.

کانون نخبگان شعر استان اصفهان،پاتوق چهره های جوان

در ادامه محمد حسین ملکیان، یکی از اعضای کانون نخبگان شعر استان اصفهان با اشاره به اینکه این کانون، چهره های جوان استان را دور هم جمع کرده است، گفت: کانون نخبگان شعر استان اصفهان به دنبال استعداد یابی و سرمایه گذاری بر روی این استعدادها است.

این شاعر جوان اصفهانی با بیان اینکه به طور کلی استقبال از کانون نخبگان شعر استان اصفهان بسیار مطلوب بوده است، اظهار داشت: شاعران جوان پذیرفته اند که فضای رشد در این سیستم به نحو کافی فراهم است.

وی ادامه داد: درخصوص بحث میزان استقبال شاعران از کانون نخبگان شعر استان اصفهان باید گفت، کیفیت مهمتر از کمیت است به عبارت دیگر تعداد اعضا اهمیتی ندارد بلکه در واقع کیفیت فعالیت ها و برنامه های این کانون در اولویت قرار دارند.

ملکیان با تاکید بر اینکه بنای اساسنامه کانون نخبگان شعر استان اصفهان بر ارتقای شعر استان است، افزود: در این کانون، تمامی شاعران کلاسیک و نو با دیدگاه های متفاوت در کنار هم قرار گرفته اند. در این جلسات، شاعران سبک های مختلف، گرد هم جمع شده و بر روی تمامی سبک ها ابراز عقیده می کنند.

راهکارهای شعری ارایه شده در این جلسات بسیار کاربردی هستند

وی با اشاره به اینکه سیستم جلسات شعری این کانون با دیگر انجمن ها متفاوت است، بیان داشت: در یک جلسه شعر، تعدادی از افراد شعر مورد نظر خود را برای حاضران خوانده و بر روی آن شعر بحث و نقد می شود. به عبارتی راهکارهای شعری ارایه شده در این جلسات بسیار کاربردی هستند.

این شاعر جوان اصفهانی با بیان اینکه کانون نخبگان شعر استان اصفهان اهداف بلند مدتی را برای خود در نظر گرفته است، افزود: به طور معمول شاعران جوان یا نوجوان دهه هفتادی در جلسات شعر خوانی سطح استان شرکت ندارند اما این کانون طبق دستورالعمل های خود به دنبال شناسایی این استعدادها و سرمایه گذاری بر روی آنها است.

همچنین فضل الله شیرانی، یکی از شاعران پیشکسوت اصفهانی با بیان اینکه در جریان دقیق فعالیت های کانون نخبگان شعر استان اصفهان نیست درخصوص برداشت خود از میزان موفقیت این کانون در سطح استان گفت: اعضای کانون نخبگان شعر استان اصفهان جوان بوده و می توانند موفق عمل کنند.

وی افزود: به طور کلی راه اندازی کانون نخبگان شعر استان اصفهان توسط حوزه هنری، حرکت پسندیده ای بوده است و به طور قطع، اهداف مورد نظر این کانون با پشتکار شاعران جوان به ثمر خواهد نشست.

این شاعر پیشکسوت حضور تلفیقی شاعران کلاسیک سرا و نوپرداز در کانون نخبگان شعر استان اصفهان را گامی مثبت ارزیابی کرد و بیان داشت: این کانون به طور قطع درصدد ایجاد تعاملی مطلوب بین شاعران هر یک از دوسبک شعری است.

وی با اشاره به اینکه جوانان شاعر اصفهانی در هر دو گروه نو و سنتی فعالیت قوی و تاثیرگذاری دارند، افزود: در موقعیت کنونی، کانون نخبگان شعر استان اصفهان، فضایی برای هم نشینی افکار مختلف شاعران نو و کهنه است. امید است شاعران جوان در این کانون نقدپذیر شده و با احساسی بهتر در زمینه بالاتبردن کیفیت اشعار خود تلاش کنند.

.................................................

گزارش: ناهید مرادی


لایو بازدید : 4 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)

به گزارش روابط عمومی هیات هندبال استان یزد، مسابقات هندبال المپیاد ورزشی دارالعباده استان یزد با قهرمانی تیم بانوان نوجوان بافقی پایان یافت. هندبالیست های نوجوان بافقی در دیدار فینال این دوره از رقابت ها تیم هندبال یزد را مغلوب و عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن خود کردند.  تیم های بافق، یزد و ابرکوه به ترتیب عناوین اول تا سوم این مسابقات را کسب کردند. بانوان هندبالیست نوجوان استان روزهای ۱۱ و ۱۲ مهرماه در بافق به رقابت پرداختند. اختتامیه مسابقات هندبال بانوان دارالعباده استان با حضور؛ رضا نارگانی مسئول روابط عمومی و آزاده دهقان مسئول ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان یزد، اصغررنجبر معاون فرمانداربافق، حسن آتش افروز؛ رئیس ورزش و جوانان و مهدی دهقانزاده؛ رئیس هیئت هندبال بافق، در سالن کوثر مجموعه تختی بافق برگزارشد. در این آئین اختتامیه از تیم های اول تا سوم این رقابت ها با اهدای جام تقدیر شد.


لایو بازدید : 11 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)
خیلی دردناکه اینکه مرتب خودتو به دیگری یادآوری کنی تا فراموش نشوی...


لایو بازدید : 6 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)
دیگر بی خبر رفتنت چه بود...


مدل های عینک آفتابی براتون گذاشتم برید حالشو ببرید
البته این مدل های جدید 2013 عینک آفتابی را از سطح فروشگاه ها جمع اوری کردم

عینک ریبن مدل RayBan CAT 8657

عینک ریبن مدل RayBan CAT 8657

عینک ریبن اصل

لایو بازدید : 7 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)

سلاااااااااااااااااااااااااام به همه ی دوستای گلم.خوبین؟حال و احوال؟بی ما خوش گذشت؟

خب با اقتدار تمام اعلام میکنم که اینجانب حسنا جونی به صفحه مجازی برگشت...

تشویق نکنین...من متعلق به همتونم...

تو این مدت اتفاقای زیادی افتاد...که حالا سر فرصت براتون میگم.

حالا میخوام برای دوست جونیام کامنت بزارم...

فعلا



مدل های عینک آفتابی براتون گذاشتم برید حالشو ببرید
البته این مدل های جدید 2013 عینک آفتابی را از سطح فروشگاه ها جمع اوری کردم

عینک ریبن مدل RayBan CAT 8657

عینک ریبن مدل RayBan CAT 8657

عینک ریبن اصل

تعداد صفحات : 9

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 82
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 11
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 9
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 17
  • بازدید ماه : 9
  • بازدید سال : 143
  • بازدید کلی : 2,530